tiistai 30. elokuuta 2016

Kulmia ja harmaita hiuksia?

Viimeviikko oli raksalla melko hiljainen, mutta nyt on taas pari päivää ollut touhua. Eilen tosin sade ajoi miehet pois puuhistaan ennen aikojaan. Ei nyt kyllä säät sousi pientä rakentajaa ollenkaan. :/ Onneksi tänään oli taas parempi keli.

Sää sen sijaan suosii sieniä. Allekirjoittaneen on oikein pitänyt ruveta opettelemaan tunnistamaan sieniä, jotta oman metsän herkut saataisiin osuvasti talteen. Monta kertaa on jo herkuteltu kantarelleilla ja seuraavaksi aion iskeä näppini suppilovahveroihin. Niitä kai nämä ovat? :D

Kyllä on turhan monta mutkaa erkkerin katossa. Ainakin jos isännältä kysytään... Mutta hyvinhän tuo homma etenee. Vielä toinen pääty, ja kohta pääsevät virittelemään aluskatetta paikoilleen tännekin. Sittenhän meillä onkin sateelta suojassa melkein koko tönö! Vain päätykolmiot pitää levyttää, koolata ja laudoittaa. Ikkunat ajattelin muovittaa tämän viikon aikana, jotta ei pääse sade niistäkään kiusaamaan.


Itse pistin tänään muutamat uupuvat lattiavasat paikoilleen ja sen jälkeen asettelin valujen alle aikanaan tulevat vanerit väliaikaisiksi kulkuväyliksi. Helpottaa muuraushommia huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti