sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Viikonlopun etenemä

Nyt on sitten virallisesti syksy. Onneksi alkava viikko pitäisi silti olla vielä leppoisaa säätä. Josko hommat raksalla etenisivät kohtalaista tahtia. Eilen kaatosateessa miehet pistivät erkkerin aluskatteen paikoilleen ja tänään oli vuorossa ruodelaudat.

Erkkeri tuli heti paljon suuremman näköiseksi ja koko talo sai vallan uuden ilmeen kun katto alkoi hahmottua. 

Myös ikkunat saivat muovit niskaansa, joten monesta kohtaa tönö on jo jollain tapaa sateelta suojattu.

Minäkin pääsin vihdoin ja viimein taas raksalle koko päiväksi ja mitäpä muutakaan sitä olisi tehnyt kuin muurannut seinää.

Muurattuani kauheaa vauhtia loppuja laasteja auringon laskiessa, kävi pari kertaa mielessä, että olisi hyvä roudata raksalle jo työmaavalot... Tällä erää koitin tiirailla tiilejä suht koht suoraan ja vielä töiden loputtua varmistin linjat kännykän valossa. :D Yllättävän asiallista jälkeä sain aikaan. Kohta on muuraus puolessa välissä!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo muurattu seinä. Minäkin olisin meille halunnut oikeista tiilistä muurattua seinää mutta jouduin luopumaan tästä haaveesta budjettisyistä. Mutya niin monta muuta haavetta toteutuu kyllä talossa että enköhän minä yhdestä voi luopua 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä seinä on meille yksi monista jutuista, jotka hälventävät haavetta oikeasti vanhasta talosta. :) Hyvä kun kuitenkin korvaavia haaveita toteutuu, on tämä aikamosita unelmien rakentamista. :)

      Poista