torstai 11. elokuuta 2016

Hitaasti, mutta varmasti...

Aluskatteen asennus on aloitettu. Päätyjen runkoja viimeistelty, seinien pultit asemoitu jne. Paljon pientä ja vähän suurempaakin näkymättömämpää hommaa. Toisaalta on myös reissattu ja lomailtu vielä viimeiset mahdollisuudet ennen koulujen alkua. Kauheasti ei siis kuvia etenemisistä ole, mutta laitetaan nyt jotakin.

Aluskatteen alku. Kuvan ottamisen jälkeen räystäs on jo laudoitettu ja kate kiinnitetty kunnolla koko matkalta. Tänään saatiin alkuillasta lisää ruodepuuta, joten viikonloppuna homma pääsee jatkumaan.

Kattotuolien tuennat alkavat olla hyvällä mallilla.

Allekirjoittanut aloitti myös sivuprojektin. Ollaan raahattu isännän kanssa lehtitelinettä ja omituista pikkupöytää yöpöytinä nyt reilut 7 vuotta. Ajattelin, että olisi aika päivittää ihan oikeisiin yöpöytiin. Pikkukaapit olivat nätit sellaisenaankin, mutta päätettiin silti ne tuunailla vaaleampaan sävyyn. Lopputulosta odotellessa.

Kävin myös siirtelemässä väliseinätiilet lähemmäs kohdetta. Tänään sain isännän avustuksella asemoitua seinän päätypuut paikoilleen ja siivottua alustan. Kunhan setvin mistä laastit hommaan, niin pääsen muuraustöihin. Nämä vanhat tiilet ovat kyllä vallan kauniita. Tosin naureskelin, että kauheasti linjalankaa ei näiden kanssa tarvita. Kaikki tiilet ovat joka suuntaan eri kokoisia, joten aikalailla keskiarvoa pitää koittaa etsiä työn edetessä. Saas nähdä mitä tästä tulee... :D

Piti taas käydä kurkkaamassa miltä talo näyttää tieltä päin, nyt kun kattotuolitkin ovat paikoillaan. Kyllähän se vähän pompsahti näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti