maanantai 10. heinäkuuta 2017

Lattiapuuhia

Sain puuhailla tänään raksalla ihan itsekseni isännän hoidellessa koti-isän virkaa. Olikin varsin rattoisa päivä radiota kuunnellen ja lattiahommia tehden.

Pistin varmuudeksi tulisijojen ympärille palovillaa lattian alle. Eipähän tule sanomista.Sitten saikin paperoida loput alueet tulisijojen ympäriltä.

Ja paperoinnin myötä pääsi myös itse lattiaa laittamaan paikoilleen. Vielä jäi pariksi päiväksi lattiahommia, mutta ihan hyvin sain rauhallisella tahdillakin ja yhdellä villanhakureissulla aikaiseksi. Viimeisiä viedään!

Kaiken rojun ja suojapapereiden keskellä on vaikea välillä muistaa, että meiltä ei ihan oikeasti enää puutu ihan kauheasti juttuja. Kunhan IV-putket saadaan asennettua ja eristettyä, pääsen paperoimaan ja koolaamaan kattoa. Sen jälkeen väliseinien rungot, pinnoitus toiselta puolelta, sähköt, väliseinien villoitus ja pinnoitus loppuun, katon panelointi ja märkätilat. Listoista ja väliovista ei edes haaveilla ennen muuttoa. Samoin osa maalauksista ja kiintokalusteista asennetaan vasta kun jo majaillaan talossa. Tänään ensimmäistä kertaa alkoi mielessä pyöriä ajankohta, jolloin olisi kiva raijata romunsa taloon. Ääneen en sitä kuitenkaan vielä sano, kuitenkin heti palaisi koko mörskä tms. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti