torstai 13. heinäkuuta 2017

IV-kanavia ja lattiavalua

Eilen oli mukava päivä kun putkari pääsi työmaalle isännän ja isännän vanhemman polven kanssa IV-putkia vetämään. Tänään hommat viimeisteltiin siihen malliin, että runkolinjat saatiin kasaan. Isännälle jää vielä itselleen huonekohtaisten haarojen vetäminen sekä tuloilman veto seinän läpi. Ja sitten on tietty vielä se eristäminen... Tänään oli vilinää raksalla senkin myötä, että talousrakennuksen lattia valettiin. Tämä työ me ulkoistettiin tällä kertaa ihan kokonaan. Olipas mukava vain ihastella sivusta, miten homma tuli nopsaan valmiiksi. :)

Lattia edelleen etenee melko verkkaisesti. Toisaalta, eipä allekirjoittaneellakaan ihan kauheasti ole muutakaan puuhaa ennen kuin IV-kanavisto on valmis ja runkokatselmus pidetty. Odottelen innolla, että pääsen kattoa paperoimaan ja väliseinien runkoja pystyttämään.

Isännän työskentelyasennot välillä aiheuttivat sydämentykytyksiä, mutta edelleen ihan yhtä varmakoipisesti hän siellä pomppii kuin vuosi sittenkin. :D

Tosi vauhdikkaasti tuo putkiston kasaus kuitenkin näin ammattiavun kanssa sujui! Ja toisaalta isäntä ehti saada jo oppia sen verran, että loppuhommat varmasti sujuvat ihan hyvin omin päinkin.

Ja jee!!! On se vastavalettua lattia vain aina yhtä rauhoittava näky. :D

Nyt pari päivä pari lepoa ja sitten taas jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti