torstai 8. syyskuuta 2016

Samat hommat aina vain

Välilllä tuntuu, että tietyt työvaiheet eivät lopu ikinä. Mutta tänään taisi tulla aluskatteen ruodelaudat vihdoinkin paikoilleen joka paikkaan! Toki etuterassin katto puuttuu vielä kaikkineen, kuten koko terassikin, mutta muutoin. :) Myös tiiliseinä on yksi ikuisuusprojekti.

Tulisijatarvikkeista ollaan askarreltu tarjouspyyntöjä ja nyt pitäisi vielä piipun toimittaja valita. Toisaalta pitäisi myös päättää, millainen piippu meille tulee. Tarjouspyyntöjen kimppuun siis.

Tiiliseinä kuitenkin vetää asukkaita puoleensa.

Mäntsälän rakennuksen aikoihin jo naureskelin meidän ergonomisten työasentojen kirjoa. Tässä nyt sitten tämän projektin osalta samaa satoa... Erkkerin katto jää niin lähelle ison katon räystästä, että isäntä on jo pohtinut pienempien jälkipolvien hyödyntämistä työvoimana. :D

En kauheasti tykkää kiipeilä katolla, mutta sen verran kapusin telineille, että sain kuvan laudoitetusta erkkerin katosta. Nyt vain peltejä tilaamaan!

Maisema alkaa muuttua syksyisemmäksi. :/

Ja tiiliseinä on noussut jo reiluun pariin metriin! Styrokspaalin päältä ei enää yletä... Pitää tehdä uudet viritykset. Muutama rivi vielä ja sen jälkeen pääsen askartelemaan oviaukon ylitystä. Jänskää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti