torstai 7. heinäkuuta 2016

Lomaa?

Tosi outoa, mutta me ollaan lomailtu jo viikko. Säät, nosturin varaukset ja miehen viime viikon työvuorot ovat aiheuttaneet sen, että hirsiä ei olla nosteltu yli viikkoon paikoilleen. Ainoat hommat, mitkä raksalla ovat edenneet, ovat erkkerin lattiavasat ja erkkerin nurkkien pikkuhirret. Mutta huomenna taas mennään! Satoi tai paistoi, niin enää ei odoteta. Myös ensi viikolle on nosturi varattu kahdelle päivälle. Alkuviikosta tulevat myös kattotuolit, joten näillä spekseillä meillä pitäisi olla aluskate päällä ensi viikon lopulla!

Toisaalta harmittaa, kun tuntuu että kesä etenee kauheata vauhtia ja hommat vain seisoo! Kolme viikkoa on kalenterista katsomalla tähän pystytykseen nyt mennyt, vaikka edelleen aktiivisia työpäiviä on ollut vain 5-7 kpl. Aikamoista palapeliä... Mutta tokihan olisimme voineet samaan aikaan rakentaa talousrakennusta. Jostain hassusta syystä sen kummemmin minä kuin isäntäkään ei kuitenkaan tätä vaihtoehtoa tuonut esiin. Lepo tekee raksaajillekin välillä hyvää. :)

Toissaviikon lopulla saatiin siis ensimmäiset aukkojen yli menevät hirret paikoilleen. Tässä näkyy meidän tuleva kylpyhuone/sauna nurkkaus.

Ja tässä sitten viime viikon erkkerin nurkkapalikoiden paukuttelua. Kyllä oli armoton taistelu saada ne paikoilleen, mutta nytpähän ovat. :)

Tältä näyttää tönö pohjoisen puolelta, eli takapuolelta. Ilman ihmisiä kuvissa, talo näyttää jotenkin armottoman pieneltä kun hirret ovat massiiviset, oviaukot pariovia varten, ikkunoiden aukotkin suuria... Mutta näin kun iskee isännän kuvaan, niin mittasuhteet alkavatkin hahmottua. Ei se ihan pieni tönö olekaan... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti