torstai 19. helmikuuta 2015

Ja valmis tie!

Piti käydä torstain kunniaksi vilkaisemassa valmista tietä. Tai no, mikä nyt on valmis... Kun rakennusluvat saadaan, niin tietä jatketaan vielä. Tien kun on tarkoitus heittää ympyrä pihapiirissä. Mutta metsän laidan puoleinen osuus tiestä on nyt valmis ja mahtavaa on, että tontille voi nyt ajaa autolla. :)

Tässä tie kuvattuna tien päästä kohti "päätietä". Jotenkin kun sitä katseli, niin ensin tuntui, että onpas se lyhyt. Sitten taas tuli mieleen, että ei hemmetti... On muuten aika paljon lumitöitä tehtävänä jatkossa! :D Kaikenkaikkiaan kuitenkin mittasuhteiden hahmottaminen helpottui tien myötä. Ja tuli kiva olo... Meille on tulossa aika laaja pihapiiri, mutta sepäs passaa. Tilaa telmiä. :)

Ja sitten päinvastainen suunta, eli päätieltä pihamaata kohti. Piha-alueelle oli myös kaivettu useampi oja, jotta rakennuspaikka hieman kuivahtaisi ennen töiden alkua. Piha-aluetta tullaan myös täyttövaiheen yhteydessä salaojittamaan sekä poikittain, että sen ympäriltä. Jännä nähdä miten paikat lähtevät muotoutumaan.

Viikonloppuna aherretaan lupahakemuksen parissa. Ensi viikossa se saadaan kuntaan! Pakko... Nyt ei malta enää odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti