torstai 13. elokuuta 2015

Yksi askel eteen, viisi taakse...

Mä taidan tehdä seuraavan blogipäivityksen vasta kun meillä ne rakennusluvat on. Juuri kun oltiin innokkaasti saatu hoidettua kaikki korjauslistan hommat, niin johan rakennusvalvonta keksi lisää juttuja, mitkä niistä kuvista uupui. Voin myöntää, että sapetti. Että ei sitten siinä samalla kertaa kolme kuukautta sitten voinut niitäkin listata... No ei kun taas talotehtaalle viestiä, että hei, vielä olis pari juttua... Ja nyt sitten taas ootellaan, että talotehdas ne muutokset ehtii tehdä. Alan olla niin kypsä tähän vehtaamiseen. Vaan pakkohan tämä on läpi käydä, että päästään asioissa eteenpäin. Masentaa vain katsoa tuota kalenteria, miten kuukaudet juoksee hirveetä tahtia.

Kovasti isäntä haaveilee, että vielä syksyllä ehdittäisiin perustukset tehdä ja talvella voisi pistää talousrakennusta pystyyn. No ei tällä tahdilla kyllä taida onnistua. :(

Mutta hommattiin se raivaussaha ja käytiin niittämässä pariin kertaan. Kyllä siellä vielä parille illalle riittää puuhaa itse niitossa ja sitten pitäisi vielä niittojäte kerätä yhteen nippuun metsän laitaan. Jotta ei tässä tekeminen pääse loppumaan kuitenkaan. Kuvia en tosin nyt räpsinyt kun en muistanut. Mutta tuli avaramman näköistä taas kun sai vähän viidakkoa hallintaan.

Kaiken muun lisäksi ruvetaan nyt etsimään uutta motivaatiokämppää kun nykyinen menee vuoden vaihteessa alta. Ei ajateltu jäädä sitä odottelemaan vaan katsotaan nyt heti mitä tarjontaa on ja mistä mahdollisesti uusi koti löytyisi. Jotta eipä se Sipooseen muutto nyt sitten ollutkaan vielä se seuraava. Yksi kerta pitää vielä harjoitella... Ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti