perjantai 4. heinäkuuta 2014

Niittohommia

Olipas ihanaa päästä tekemään jotain oikeeta. :D Käytiin isännän kanssa niittämässä kulkuväylää tontille ja samalla metsästettiin alkukeväästä tehdyt kivikasat talon ja autokatoksen nurkilta. Ei ollut ihan helppo homma miehen mittaisessa heinikossa, mutta sieltä ne vain lopulta löytyivät viikatteen ja mittatarkkojen askelten avulla. Vielä jäi niitettävää, mutta nyt on ainakin ehkä jotakuinkin selkeästi näkyvillä mistä kohdasta on maaperätutkijan suotavaa tontille vempeleellään ängetä.

Siinä olla möllöttää yksi nurkka.

Ja siellä toinen...

Viikatenaisen selfie?

Viikonloppuna onkin edessä tiilisavotta. Käydään purkutyömaalta keräilemässä vanhoja tiiliä talteen niin paljon kuin vain pystytään. Käytiin eilen tekemässä esikatselmus purkupaikalle ja tuleepahan kuulkaa hikinen lauantai. Voi myös olla, että lukumääräisesti tiiliä ei nyt sitten saada tuolta paikalta ihan niin paljon kuin etukäteen toivottiin, mutta rikkinäisetkin kelpaavat. Niitä sitten sahaillaan lyhyemmiksi tarpeen mukaan. Vanhoista punaisista savitiilistä on tarkoitus muurailla keittiö-olohuone yhdistelmään yksi seinän pätkä, jota vasten sitten olisi tarkoitus tulla valkoiseksi rapattu tulisija.

Vielä voisi myös tontille mennä lisää niittämään. Myöskin puusavottaa olisi... Sähkölinjan alta sahattuja rungon pätkiä on metsä väärällään ja ne olisi hyvä keräillä yhteen pinoon jonnekin vähän lähemmäs rakennuspaikkaa. Toivottavasti nyt sitten alkavat luvatut hyvät kelit, niin malttaa iltaisin lähteä hyötyliikkumaan tontille jumppien sijaan. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti