tiistai 11. lokakuuta 2016

Blogikateus

Niin... Otsikon mukainen blogikateus meinaa iskeä pahemman kerran kun katselee muiden raksaajien hurjaa työtahtia ja edistystä. Vaan ei auta. Etiäpäin omaan tahtiin. :)

Terassilaudoitus tuli valmiiksi! Jei! Päät on vielä tasaamatta, mutta kyllä siinä jo kelpasi pienimmän raksamiehen kontata menemään betonimyllyä ja muurarinvasaran kilkettä ihmetellen (ja ihastellen).

Ukot ovat ahertaneet ullakon pitkien sivujen levytyksen ja laudoituksen kimpussa. Nyt on kaikki pinnat levytetty! Heti väheni tuuli sisätiloissa.

Toinen pitkä sivu on jo kokolailla laudoitettukin. Peltikatetta odotellessa...

Allekirjoittanut on sillä aikaa muurannut aina vain väliseinää keittiön ja kodinhoitohuoneen väliin. Vaan nyt alkaa olla jo valmista. Viimeiset tiilet vielä huomenna paikoilleen. Tosin saa nähdä milloin uskallan tuon oviaukon tukirakenteen purkaa. :D Pikkuisen jännitti jo aukon ylitystä tehdessä...

Muurausta varten haalin talon syövereistä melkein kaikki liikenevät styrokspaalit telineiksi. Kolmen paalin päältä ylettää jo muuuraamaan ylimmän rivin, joka on tuosta nykyisestä lattiapinnasta kuitenkin noin kolmen metrin korkeudessa.

Ikkunoiden tekijä lähetti jälleen tilannekuvia! Ikkunat alkavat olla viimeistelyä vaille valmiit ja ensi viikolle rupean sopimaan niiden kuljetusta! Jipiii!! Ehkäpä siis jo reilun viikon päästä pääsen ihan livenä hypistelemään noita. Ihanat!!

1 kommentti:

  1. Jos sulle on iskenyt blogikateus niin mulle tulee seinäkateus kyllä tuosta komeasta tiiliseinästä 😁 ja nuo ikkunat 😍 harmi kun tuo raksatili ei ole pohjaton. Olisin muuten voinut haluta meillekin tuollaiset ikkunat!

    VastaaPoista