perjantai 10. kesäkuuta 2016

Perjantaipuuhat

Taas on täysi työpäivä raksalla vietetty. On se vaan uskomattoman hidas tämä tämänhetkinen työvaihe... Mutta hiljaa hyvä tulee. Kohta tapahtuukin sitten rytinällä.

Ikkunat on vihdoin ja viimein myös laitettu tilaukseen. Helatkin on päätetty ja nyt vain kuumeisesti odotan tilausvahvistusta. Heti kun hirsikehikko on pystyssä, pitää alkaakin kirjoittelemaan ikkunoiden CE-merkinnän vaatimia dokumentteja puusepälle. :) Ihanaa kun tämä homma järjestyi ja saadaan kuin saadaankin ihanat, oikeat, aidot ja käsityönä tehdyt puiset perinneikkunat meidän tönöön!

Tänään miehet mallaili alapohjan puita paikoilleen. Vaan olivat sen verran käyrää tavaraa, etteivät ilman puristima asettuneet. Ja ne tietty oli kotona. Huomenna paremmin varustautuneena uudestaan.

Onneksi ukoilla riitti puuhaan näiden miljoonien kulmarautojen asemoinnissa. Ai kamala mikä askartelu tässä puisessa rossipohjassa on. :D

Itse slammailin sokkelia ja vierastyövoima hioi ja maalasi jo aiemmin valmistuneita pätkiä. Jesh! Ensimmäinen valmis pinta! Kiitos apuvoima! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti