perjantai 3. kesäkuuta 2016

Muuraukset - Done!

Isäntä ja isännän vanhempi polvi ovat uurastaneet muurausten kimpussa helteisessä säässä ja nyt on kaikki harkot paikoillaan! Alimman hirren tartuntoja varten on alettu pistää kierretankoja paikoilleen ja sen jälkeen onkin eristyskaistojen vuoro. Niitä tarvitaan yhteen jos toiseen paikkaan puisen alapohjan myötä. Isäntä kävi hakemassa puutavaraa myös talousrakennukseen, jossa alajuoksujen paikat on nyt ristimitattu ja fiksattu, joten ne pääsee pistämään seuraavaksi kiinni. Sähkömies kävi kytkemässä kaapin, joten seuraavaksi ilmoitusta energiayhtiöön ja taidamme vihdoinkin saada sähköt tontille! Sen jälkeen voidaankin koittaa uudestaan myös kaivon porausta... Näillä helteillä alkaisi olla ihan kiva lisä, sillä ojien vesi hupenee koko ajan. Kyllä se vielä riittää, mutta pinta laskee pikkuhiljaa.

Ensi viikolla päästään vihdoin ja viimein ihmettelemään hirsirungon pystytystä talovalmistajan toiseen kohteeseen. Katsotaan josko mestari pääsisi matkaan mukaan. Hän jo aiemmin sanoikin, että hyvä jos lähdemme yhdessä, niin me katsomme yksiä juttuja ja hän toisia.

Ja torstaina sitten toimitetaan hirret ja alapohjan kantavat rakenteet tontille! Jännää! Ei muuta kuin laskualustoja askartelemaan urakalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti