torstai 16. maaliskuuta 2017

Sitä samaa

Eipä tässä ihmeitä ehdi muutamassa päivässä tapahtua, vaikka hommat toki koko ajan etenevätkin.

Harvalaudoitus alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Enää kodinhoitohuoneesta uupuu muutama leveämpi lauta. Sen jälkeen ohjelmassa on halkaistujen lautojen latominen leveämpiin rakoihin lopputiloihin ja lämmitysputkien paikkojen työstöt. Koolauksiin pitää ajaa urat kääntöpaikkoihin ja piirien syöttöputkille porailla koolauspuihin reiät. Ja sitten on vielä se märkätilojen levytyskin... Useammalle päivälle hommaa. Sain onneksi ukoilta tänään apuja lautojen halkaisuun ja oman vanhemman polveni aion valjastaa apumieheksi vanerien leikkelyyn tulevana viikonloppuna.


Meidän makkariin ehdin jo halkaistut puut latoa, niin että lämmönluovutuslevyille ja lämmitysputkille jää aina tuo 50mm lautojen väliin tilaa. Nyt ei enää kenkä mahdu lautojen välistä!

Ulkona on käynyt aherrus talousrakennuksen kimpussa. Koolauspuita ovat ukot askarrelleet. Alkaa olla aikamoinen ristikko! Ja yhtä osiota vaille valmis laudoitettavaksi!Johan se vallan alkaa näyttää tönöltä!

Ja päivän lopuksi isäntä vielä puursi viisteet autokatoksen kulkuaukkojen nurkkiin. Silloin on tehtävä kun emäntä vaatii... :D Mutta onhan ne nyt hienot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti