tiistai 15. heinäkuuta 2014

Tiistaimökö

Aiemmin mainittu tiilisavotta peruuntui tiilien lähemmän tarkastelun myötä, mutta uutta matoa on jo koukussa... :)

Sen sijaan nyt kiukututtaa talofirma. Myyjä, jonka kanssa olemme tarjouksen ja toimitussisällön rustanneet kasaan, ei ole enää firman palveluksessa. Ei siinä mitään, mutta tästä ei ole meille tullut mitään tietoa. Yritin tavoitella myyjää aiemmin, sähköpostit häviävät tyhjyyteen (osoite siis toiminnassa) ja puhelimeen ei vastata. Ajattelin, että myyjä on lomilla, ja jatkoin odottelua. Kun kotisivuilta ei enää löytynyt kyseisen henkilön yhteystietoja, laskin nopean päässälaskun ja otin yhteyttä toiseen myyjään. Vaan ei hänkään mitään vastannut... Vihdoinkin sain yhden tehtaan kaverin langan päähän, joka pahoitteli tapahtunutta, mutta syytti tehtävistään poistunutta entistä työntekijää tilanteesta. Oli pakko antaa pieni suora palaute ja vain patistaa pistämään soittopyyntö jollekin aktiiviselle myyjälle pikapikaa eteenpäin.

Ei sinällään mikään iso asia, mutta mielipahan aiheuttava ja harmillinen tilanne. Kuukausi mennyt hukkaan mokoman säädön takia. Toivottavasti jatkossa hommat pelaa, jottei rupea suuremmalti kaduttamaan firman valinta...

Mutta ei mitään pahaa, ettei jotain hyvääkin. Tontilla on nyt maaperätutkimus tehty. Ei suuria yllätyksiä siinä. Tiedettiin, että pehmeää maata on, mutta ei se nyt vallan mahdoton ole. Paaluja varmasti maahan tullaan survomaan, mutta alustavat arviot kustannuksista eivät budjettia mitenkään kovasti kallistaneet.

Tänään treffaillaan mestari tontilla ja ollaankin sitten taas toivottavasti vähän viisaampia jatkosta. Nyt vain odottelen talofirman yhteydenottoa. Jälleen kerran. Auta armias jos pitää odotella parikin päivää, niin täällä alkaa olemaan aika kiukkuinen täti langan toisessa päässä.

Toim. huom. "Kiukkuinen täti kyllä osaa ihan asiallisesti jutustella, ei meuhkaa... :) Tämä huomio siltä varuilta, ettei myyjä uskalla lainkaan soitella luettuaan tämän tekstin... :P"

Muoks klo 12:30

Ilmeisesti palaute ei siinä mielessä mennyt perille, että edelleen putiikin mielestä entinen työntekijä oli tilanteesta vastuussa. Hän kuitenkin hoiti homman mallikkaasti kotio, joten homma ok. Kyseisestä myyjästä ei ollut alunperinkään mitään huonoa sanottavaa. Nyt toivotaan, että muukin putiikki sitten jatkossa pelaa jämptisti. :)

Nyt luonnoksia ja lupakuvia odottelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti