tiistai 1. elokuuta 2017

Kesää ja raksaa

Nyt ollaan jopa vähän lomailtu. Oli tosi menevä viime viikko, mutta tosiaan reissattiin ja käytiin mökillä rentoutumassa. Miehen kanssa pariinkin kertaan. Vaikka reissussa rähjääntyy, niin kyllä se vain tekee hyvää päästä vähän pois kotiympyröistä. Josko sitä taas jaksaisi painaa... :)

Käytiin parin yön yli ihan kahdestaan mökkeilemässä. Vaikkei järin lämmin vielä silloin ollutkaan, niin olipahan rauhaa. Ihana kun sai pari päivää mennä minne nenä vei ja nukkua milloin huvitti. Todellista lomaa!

Mutta raksallakin tapahtuu. IV-putkien eristyskin on jo aika hyvällä tolalla. Ihan kauheasti ei enää puutu, mutta hidasta hommaa on. Joten kyllä tässä vielä tovi vierähtää ennen kuin paperia pääsee pistämään kattoon.

Sitä odotellessa olen taas tehnyt maalitestejäni muiden puuhien keskellä. Hain aamulla liitujauhoa rautakaupasta ja sekoitin maitoliitumaalin. Tässä palikan kyljessä on maali sudittu kahteen kertaan. Alemmassa kuvassa vain kertaalleen. Taitaa olla kertasively parempi, varsinkin kun havitellaan läpikuultavaa lopputulosta. Tuo toinen kerros taas kaipaisi vielä kolmanne kerroksen, että tulisi täysin peittävä. Luulenpa, että teen vielä koemaalauksia sisätiloissa piiloon jääviin hirsiin. Isäntä ei vielä ihan vakuuttunut tästä koepalasta. Itsehän tykkään kyllä tuosta himmeästä pinnasta, josta puun syyt kuultavat läpi.


Sekä talon että talousrakennuksen katot tupsahtavat tontille joko ensi viikolla tai seuraavalla. Kohta siis alkaa kattotalkoon ja päästään vihdoin ja viimein eroon väliaikaisvirityksistä!! Jesh!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti