keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Muutama kuva

Tänään muistin napsia pari kuvaa saunan terassista. Olisi vain pitänyt olla oikea kamera mukana, kännykän kameran kuvissa ei tuo tilan tuntu oikein välity. Noh... Ehkä joskus sitten. :) Tässä ehtikin olla jo taas reilun viikon tauko raksaamisesta Tallinnan reissun, isännän työvuorojen ja yleisen koomaamisen myötä. Suht leppoisa tahti meillä. :)


Kun sopivasti kurkottaa, näkee saunankin terassilta peltomaisemia. Toki toiseen suuntaan on nappurin heppojen laidun, joten kivaa katseltavaa on muuallakin. Terassilla on leveyttä noin 2,5 metriä ja pituutta 4 metriä ja rapiat.


Koska ei ehditty pellittää kattoa ennen lumien tuloa, suojattiin ruoteet pressuilla. Yllättävän hyvin ovat kestäneet kaikki myräkät! Ensimmäisen pöhinän jälkeen piti vähän korjailla yhdestä kohtaa, mutta muuten ovat toimineet moitteettomasti.


Allekirjoittanut askarteli jälleen ylläri pylläri koolausten kanssa. Nyt kun pääsi normaaliin k400 jakoon pitkillä puilla, eteni homma reippaasti yli puolet nopeammin kuin aikaisemmin. Heräsi usko, että saan koko talon levytettyä ja koolattua vielä ennen joulua! (Toki nyt kun kirjoitin sen tähän, niin ei taatusti onnistu... :D )


Miehet askartelivat edelleen yläilmoissa ja tekivät näitä korotuksia tuolien alapaarteisiin. Niiden varaan sitten saadaan tarvittavia kulkusiltoja tehtyä. Toisaalta villojen puhaltelua ja omaa työskentelyä varten, mutta erityisesti asumisajan kulkujen takia.

Harjoitukset jatkuvat huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti