keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Rakennuslupa - Erä I

Noniin, nyt on meidän rakennuslupa alustavasti käyty läpi kunnan toimesta. Tuloksena pitkähkö korjauslista. Helpoimmat hommat ovat muodollisuuksia ja ne on helppo korjata, mutta lupakuviin tehtävät muutokset vaativat jälleen talotehtaan puuhaa. Sinne suuntaan lähtikin heti kilometrin mittainen sähköposti kera muutospyyntöjen... Saas nähdä millä aikataululla he ehtivät muutokset tekemään. Sen verran on osa ihan työläitäkin ja näin kesän korvalla on talotehtaallakin aikamoista hurlumheitä.

Ainoa oikeastaan puuttuva osa hakemusta oli värisuunnitelma. Meidän on tarkoitus maalata rakennukset keittomaaleilla aikanaan ja tehdä maalit itse. Siispä mitään tarkkoja värikoodeja en pystynyt suunnitelmaan laittamaan. Saas nähdä miten kunta tällaiseen ehkä hieman erilaiseen värisuunnitelmaan suhtautuu. :)

Päärakennus on tarkoitus maalata keltaiseksi keltaokran sävyllä.

Piharakennukset taas saavat niskaansa italianpunaisen keittomaalin.

Kaikkiin rakennuksiin nurkkalaudat, ikkunapielet ym. tulevat valkoisiksi ja katot tummanharmaiksi. Tällainen värimaailma meille. :)

2 kommenttia:

  1. Maalit näyttävät hyvältä. Miten syreenit voivat?

    VastaaPoista
  2. Täytyypi myöntää, että syreenien laita on hieman kysymysmerkki. Tässä ei ole hetkeen tontilla tullut pyörähdettyä, mutta josko lähipäivinä kävisin ja kuvaisin. Tarina kuitenkin kertoo, että säät ovat korvanneet kastelun laiskuutta ja pensaissa on lehdet! Niittohommia vaan alkaa taas kohta jo olemaan...

    VastaaPoista